prickar


Prickigt att fint. Älskar paraplyet. Skulle verkligen vilja gå runt med det när hösten kommer. Piggar ju upp typ allt. Gillade inte prickar förut men nu börjar jag att gilla det mer och mer!

H&M, 79,50 kr, 199 kr. ♥

knalliga klackar!


Läskigt snyggt till brunbrända ben. Knalliga klackar är det bästa som finns på sommaren. Gillar nog dom i mitten mest. Fast dom första är ju också helgrymma..

Första från nelly.com de andra från topshop. <3

dissar & hissar


ALLA FJORTIS BLOGGARE. Asså jag hatar verkligen dom. Förutom Kissie. Asså helt ärligt, hennes blogg är nog den bästa. Kenza (som är way to much överskattad), Paow och Desirée kan ju bara slänga sig i väggen! Kissie vet hur man gör och gör det bra!

DÅLIGT VÄDER. Men vafan, det är sommar. Regnar och är dåligt väder. Tur då att man sticker till Turkiet den 20:onde! Moahahah!

• VITA LÄPPAR. Det fulaste. Asså kan någon förklara för mig hur någon kan tycka det är snyggt med vita överdrivna läppar!?

HÖGKLACKADE SKOR. Älskar dom. Har köpt en massa skor den här sommaren. Får värsta energikicken.. ;)

COCA COLA. Haha, seriöst finns det nått godare? Iskall cola på sommaren är det bästa som finns!

FÄRGGLADA KLÄDER. Är sjukt snyggt att ha på sommaren som verkligen piffar upp allt. Skitkul när folk stirrar när man har annorlunda kläder. Snyggtsnyggtsnyggt.

ATT ÅKA UTOMLANDS. Om tre veckor åker vi till Turkiet. I två jävla veckor. Min kusin och jag kommer ha så sjukt mycket kul! LÄNGTAR DIT MATILDA!!

sminktrender


Kollage gjort av mig.

Jag älskar att exprementera med sminket och frisyren i sommar. Angelina får oss alla att vilja ha röda läppar i sommar. Tackar verkligen inte nej till Emmas snygga volymsvall! Och vem skulle inte vilja ha MK's snygga sotning?

coola, topshop


Älskar topshop! De här linnena kostar £25.00 och jag älskar dom! Gillar att dom är lite annorlunda. Gillar det första linnet bäst.

Topshop, £25.00. <3

MS BIJOUX


Har fått hem ett armband från Ms Bijoux. Älskar älskar älskar det!

köpte två tröjor till idag!


Från lindex. Sådär ta två betala för en. Perfekt. Den gammelrosa är lite för slapp men den funkar iallafall att ha. Älskar dom iallafall!  

Enkel & snygg!

gjorde ett halsband!


Fick inspiration från halsbandet från Yves Saint Laurent och var tvungen att göra ett liknande! Superenkelt. Tog bara lite gamla kedjor och satte ihop, sjukt snyggt. Sparade ju en massa pengar.. ;p

nytt:


Jag vet att det är lite förbi men jag gillar fortfarande leopard tightsen! Kommer från kappahl. Var tvungen att köpa en ny bikini (från Åhlens), vi sticker ju snart till turkiet! Och en väska med nitar på från kappahl.  

Den rosa och den gula kommer från Indiska och den gröna och blåa från Kappahl.

Älskar färgglada kläder!

just nu:


DANS DANS DANS.

Har köpt en massa nytt idag! Visar senare, tack för alla kommentarer babes. =)

Nu: plocka blåbär!

mitt hår

 -------->          
Januari 2009                                                                           Juli 2009

Lite censuerat där.. ;p
 
Men i vilket fall, jag slingade mitt hår för typ en vecka sen men jag tycker fortfarande att det ser lite oranget ut, men jag vet inte. Det kommer nog att solblekas gissar jag på. Jag har helt plötsligt fått för mig att bleka mitt hår nu på sommaren, men till hösten vill jag ha mörkt igen tror jag..


ska beställa


Jag ska beställa skor från ellos.se. Sticker snart till Turkiet så jag måste ju ha nått att gå i, right!? Jag vet inte riktigt vilket par jag ska ha utav dem vita och dem blåa. Lutar nog mest åt dom vita, sen beställer jag dom chockrosa i plast med. Håller nog inte så länge, men watta heck! ;)

MEN VAD TYCKER NI? BLÅA ELLER VITA? =)

bilder från idag!


CHEESECAKE.Köpte tre nya ringar. Mycker ringar ska det vara!

TJENARE!

COCA COLA!

Mysiga koftor!


                       
Jag älskar mysiga stora gosiga koftor. Är helt är i den sista, lite annorlunda sådär! Kommer verkligen att skaffa många koftor till hösten. Så mysigt! =)

H&M, 299 kr, 399 kr. ♥

Långa kedjor, tack!


1. Topshop.com 2. Yves Saint Laurent 3. H&M 4. Forever21.com

Kedjor är snyggt, älskar det första!

RSS 2.0