remember...Om det skulle vara så att vi råkar störta imorgon så ska fan ta mig Tokio Hotel komma på min begravning, så det så!
Ska snart sova faktiskt, går upp ca halv 2 och sen åker vi till Norrköping, där går dödsflyget... (JA, JAG HATAR ATT FLYGA!!!!)

automatischSo automatisch
Du bist wie ‘ne Maschine
Dein Herz schlägt nicht mehr für mich

So automatisch
Berühren mich
Deine Hände
Spür alles, nur nicht dich

So automatisch
Deine Stimme - elektrisch
Wo bist du, wenn sie spricht?

So automatisch
Wie du sagst, ich bin dir wichtig
wer programmiert dich?

Refrain:
Wenn du lachst
Lachst du nicht
Wenn du weinst
Weinst du nicht
Wenn du fühlst
Fühlst du nichts
Weil du ohne Liebe bist

Wie automatisch
Renn ich durch alle Straßen
Und keine führt zu dir

Wie automatisch
Folgen mir deine Schatten
Und greifen kalt nach mir

Du bist wie
Ferngesteuert
Statisch und
Mechanisch
So automatisch

Dein Blick so leer
Ich kann nicht mehr
Alles an dir
Wie einstudiert
Du stehst vor mir

KÄRLEK!!!

färga ögonfransarna!

 
Nu ska jag snart hjälpa mamma att färga sitt hår, sen efter det ska jag sitta och blunda i en halvtimme.. hah, nej men jag ska färga mina ögonfransar! Har aldrig gjort det förut så jag hoppas att det blir bra. Perfekt nu när jag ska utomlands och allt. Dock är det ju lite segt och sitta och "sova" i en halvtimme, man måste ju blunda...

Tog bilder med kameran på mitt nya blommiga linne från Lindex. Det är typ ett sånt där linne med en axel, typ. :P Men jag hittar inte sladden! :( Jag ska leta vidare..


H&M, 399 kr.

Asså shit, kikade in på H&M's hemsida och hittade denna sjukt snygga skinnjackan! Den ska jag köpa! Älskar skinnjackor med stora halsdukar till på hösten.

Den kostar bara 399 kr! Jag tycker det är jättebilligt och bra, älskar dragkedjorna! 
     129 kr. H&M.            49,50 kr (rea) H&M.


Packning: CHECK!


Nu har jag packat igenom min väska typ tre gånger och vi åker inte förrens på torsdag 02.00. Men jag ska vara säker på packningen och jag får panik om det är nått som jag har missat.
Är så jävla taggad inför denna resan!
Imorgon ska vi iväg tidigt och fixa pengarna till resan, kanske ska köpa lite nödvändigheter också..

Vad jag ska göra på onsdag innan vi åker är en massa.. Vaxa benen (aaaouch!! Har aldrig gjort det heller..) Färga ögonfransarna, plocka ögonbrynen och ni ni vet sånt skönhetsstuff. ;)Just det, DURCH DEN MONSUN - Tokio Hotel fyllde 4 år igår!
GRATTIS TILL FYRA UNDERBARA ÅR ELLER NÅTT! :D

sticker på onsdag!

Nu är det inte länge kvar! Åker till turkland på onsdag, två veckor. Fyfan vad underbart!
JAG SKA TILL TURKIET JAG SKA TILL TURKIET JAG SKA TILL TURKIET! :D Jag längtar fan efter dom underbara kvällarna på dom stora balkongerna, att liksom bara kunna springa ner till havet och bada en snabbis. Att springa runt på hotellrummet och bråka med min lillasyster om vem som ska duscha först, sånt är härligt, just den känslan! 
       
En mindre rolig sak är att på måndag åker mina små söta kattungar iväg..:( dom ska flytta till sina nya hem och jag hoppas att dom får det jättebra! Men jag vill inte vara hemma när det händer....

Chewie gubben..♥ Nyss kunde man hålla han i en hand, nu klättrar han i träd och jagar sin svans. Ser ni att han ser leopardfärgad ut också? =)


vi har stora planer!


Asså dom har typerna har jag känt i hela mitt liv typ! UNDERBARA! ♥

"ey du där!"

Mobilnörd..

Cola och pommes är gott.

Jag gör dödens blick på Jenny!

Och ja, ni ska veta vilka stora planer vi har!

automatic


Tokio hotels singels AUTOMATIC kommer ut i mitten av september. FYFAN VAD JAG HAR LÄNGTAT!! Albumet kommer ut den 2:e oktober och asså jag vet fan inte vad jag ska ta mig till, jag älskar tokio hotel och har gjort det så grymt länge, så otroligt annorlunda och sjukt duktiga. Är så jävla stolt över att jag har upptäckt deras musik. Jag älskar deras musik, jag älskar deras musik, jag älskar deras musik!! Älskar deras underbara stilar...♥ Endå är det så många som klagar på th-fans, men jag har kommit på att efter varje gång någon har sagt nånting så blir jag bara starkare, det får mig bara att liksom " MOHAHAHHAHA" varje gång nån säger nått, jag blir bara starkare och starkare för varje gång, jag är så jävla stolt över att vara ett th-fan.
 
Du bist wie
It's like you are
Ferngesteuert
remote-controlled
Statisch und
static and
Mechanisch
mechanic
So automatisch
so automatic

JAG ÄR ETT TOKIO HOTEL-FAAAAAAAAN! ♥

topshop


Älskar det första linnet! Så annorlunda och sjukt coolt. Ligger lite på gränsen men det är nog det som gör att jag gillar den! Den andra är också sjukt fin, älskar verkligen detaljerna..

Topshop.

RSS 2.0